Main menu

Avis legal

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic de Espanya, l’informem que aquesta web es propietat de Torrons i Gelats Granollers, S.L., amb domicili a Calle Santa Agnès nº17 (08440, Cardedeu), amb C.I.F. B61755138, e inscrita al Registre Mercantil de de Barcelona, en el Tomo 31027, Folio 137, Hoja B 184320, Inscripción 1.

Aquest web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta web.

L’accés al nostre web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre web, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d’ús de la mateixa . Si l’USUARI no estigués d’ acord amb les presents condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’ utilitzar aquesta web i operar mitjançant la mateixa.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració d’aquesta web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de Torrons i Gelats Granollers, S.L. o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’USUARI únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de Torrons i Gelats Granollers, S.L. i / o el titular dels drets per a modificar, reproduir, explotar, distribuir o fer servir qualsevol altre dret pertanyent al seu titular.

L’establiment d’enllaços al nostre web no confereix cap dret sobre la mateixa i s’autoritzen exclusivament per permetre l’accés al nostre web, quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i / o continguts del nostre web. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de Torrons i Gelats Granollers, S.L.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre web.

B. CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. Tanmateix , Torrons i Gelats Granollers, S.L. es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre previ de l’ usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats a la web, amb fàcils indicacions per al seu registre.

L’usuari ha d’accedir a la nostra web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’USUARI, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’USUARI té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra web posa a la seva disposició, li comuniquem que Torrons i Gelats Granollers, S.L. queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra per part de l’USUARI.

Torrons i Gelats Granollers, S.L. es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal a les mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de Torrons i Gelats Granollers, S.L., que assumeix el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i en totes les interaccions amb aquell. Torrons i Gelats Granollers, S.L. assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari. Així mateix , ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’usuari pugui facilitar a través del nostre web.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15 /1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i el Reial Decret 1720 /2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis en la nostra web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de Torrons i Gelats Granollers, S.L. titular i responsable del mateix. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

ÚS DE LES SEVES DADES PERSONALS

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per la qual els hi demanem.

La nostra web recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte, i fins i tot remetre’ns el seu currículum vitae. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si Torrons i Gelats Granollers, S.L., ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

Torrons i Gelats Granollers, S.L., es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

DRETS D’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ DE LES SEVES DADES PERSONALS

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, podent dirigir-se a: Torrons i Gelats Granollers, S.L. – Calle Santa Agnès nº17 (08440, Cardedeu) – Barcelona.

COMUNICACIONS DE DADES

Torrons i Gelats Granollers, S.L. l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les dades, excepte en els casos legalment previstos, o quan l’USUARI ens autoritzi expressament.

SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que Torrons i Gelats Granollers, S.L. ha adoptat totes les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu necessàris per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en elles. En cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que Torrons i Gelats Granollers, S.L., ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir. Torrons i Gelats Granollers, S.L., no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra web.

Torrons i Gelats Granollers, S.L., pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.

D. RESPONSABILITATS

Al posar a disposició de l’usuari aquesta web volem oferir-li una sèrie de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre la nostra web que origini una sobrecàrrega als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, instal·lació de robots o de programes que alterin el normal funcionament de la nostra web o, en definitiva, pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’USUARI a mantenir indemne a Torrons i Gelats Granollers, S.L. per qualsevol reclamacions derivades, directament o indirectament de tals fets.

Torrons i Gelats Granollers, S.L. queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres websites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús de la mateixos.

Torrons i Gelats Granollers, S.L. queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

E. COOKIES

L’accés a aquest web pot implicar la utilització de cookies.

Les cookies són petites quantitats d’informació que s’emmagatzemen en el navegador utilitzat per l’usuari perquè el nostre servidor recordi informació que posteriorment llegirà en properes visites de l’USUARI, de cara a oferir-li un servei personalitzat, recordant les preferències d’ús de l’USUARI a la nostra web.

Les cookies tenen una durada limitada en el temps.

Cap cookie guarda dades personals de l’USUARI, de manera que no es podrà identificar l’USUARI, només al seu navegador.

Cap cookie pot extreure informació del disc dur de l’usuari o robar informació personal.

Aquells usuaris que no desitgin utilitzar cookies poden deshabilitar-les en la configuració del seu navegador d’internet.

F. GOOGLE ANALYTICS

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., situat a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”).

Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar al website a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l’activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del website i l’ús d’Internet.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google.

Aquesta web pot fer ús de “tracking tags” en determinades pàgines per a mesurament i optimització de campanyes de màrqueting de resultats, no emmagatzemant-se en cap cas informació personal de l’usuari.

L’USUARI pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però, ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat d’aquest web. En utilitzar aquesta web l’usuari consent el tractament d’aquesta informació per Google en la forma i per als fins indicats.

Torrons i Gelats Granollers, S.L.

Fàbrica i oficines
Santa Agnès, 17 - P.I. Sud
08440 Cardedeu (Barcelona)
Tel. 938 454 167 - Fax. 938 454 156
info@torigel.cat - administracio@torigel.cat

Cal Jijonero

Botiga
c/ Corró, 2
08401 Granollers (Barcelona)
Telf. 938 707 921
caljijonero@torigel.cat