Main menu

Sobre nosaltres

Som una empresa familiar dedicada a l’elaboració de dolços de nadal, i a més tenim una cafeteria-gelateria al centre de Granollers (Barcelona), “Cal Jijonero”.

El nostre principal producte és el torró, les postres nadalenques per excel·lència, que podeu comprar tant a pastisseries com, per descomptat, a la nostra botiga.

Durant l’estiu elaborem a la nostra gelateria orxata de xufla, gelats artesans i  granissats, que els trobaràs exclusivament a “Cal Jijonero”.

Tradició torronaire

La nostra família elabora torrons artesanalment des de 1933, i sempre s’ha caracteritzat per oferir un producte de màxima qualitat. Els nostres torrons gaudeixen d’un gran reconeixement, tant per part dels clients com dels professionals del sector.

La clau de la qualitat es troba en el mestre torronaire: una persona entesa i imprescindible, que supervisa tot el procés. S’encarrega que no hi hagi cap error durant la fabricació del producte, dóna el seu toc personal a cada cuita i també segueix  a prop el procés d’envasament.

Només amb les millors matèries primeres (ametlla marcona, mel de taronger i romaní i sucre), les receptes del mestre torronaire, i una atenció acurada i constant durant tot el procés, es pot aconseguir el millor resultat.

Torrons i dolços tradicionals artesans

El torró no té secrets, però sí molt mestratge: com que treballem amb matèries primeres naturals, la cocció és diferent per a cada torró.

 

Torrons i Gelats Granollers, S.L.

Fàbrica i oficines
Santa Agnès, 17 - P.I. Sud
08440 Cardedeu (Barcelona)
Tel. 938 454 167 - Fax. 938 454 156
info@torigel.cat - administracio@torigel.cat

Cal Jijonero

Botiga
c/ Corró, 2
08401 Granollers (Barcelona)
Telf. 938 707 921
caljijonero@torigel.cat