Main menu

Torró artesanal

Així és l’elaboració de torrons de qualitat suprema, fabricats amb la recepta tradicional i de manera artesanal amb matèries primeres de màxima qualitat.

1El primer pas és la selecció de la matèria primera, especialment l’ametlla. No serveix qualsevol ametlla: únicament la varietat Marcona i d’una zona molt concreta del País Valencià.

3 Per elaborar el torró dur, s’aboca aquesta barreja dins els motlles i es deixa refredar. Finalment es fracciona, amb talls ràpids perquè siguin nets.

5 Més tard s’introdueix en uns recipients (anomenats “boixets”), que el van picant i escalfant durant quatre hores, a foc molt lent, perquè la mel s’acabi de desfer.

2 Per començar, es torra l’ametlla i es reserva. Després es cou la mel amb el sucre. Un cop s’ha cuit, s’afegeix l’ametlla i es barreja bé. Aquesta massa serveix de base per fabricar tant el torró tou com el dur.

4 Per elaborar el torró tou, primer es deixa refredar la massa. Després es tritura amb uns molins de pedra i es deixa reposar.

6 Una vegada que el torró surt dels “boixets”, es diposita en motlles i es deixa reposar 24 hores perquè es refredi i s’escorri l’oli d’ametlla. Un cop fred, el torró ja es podrà tallar i envasar.

Torrons i Gelats Granollers, S.L.

Fàbrica i oficines
Santa Agnès, 17 - P.I. Sud
08440 Cardedeu (Barcelona)
Tel. 938 454 167 - Fax. 938 454 156
info@torigel.cat - administracio@torigel.cat

Cal Jijonero

Botiga
c/ Corró, 2
08401 Granollers (Barcelona)
Telf. 938 707 921
caljijonero@torigel.cat